luni, 25 iulie 2016

Constructia unei bucatarii de vara – o terasa practica




Purtam cu totii in minte imaginea bucatariei de vara de la tara, acel spatiu sub un acoperis incropit unde bunica gatea bucate alese, in special placinte rumenite la cuptor. In zilele toride de vara, bucataria in aer liber este optiunea predilecta din toate punctele de vedere. Natura potenteaza simturile si mancarurile ies mai gustoase, in timp ce spatiul poate fi si unul propice socializarii. Daca aveti de gand sa construiti o bucatarie de vara, vedeti in acest articol pasii importanti pe care trebuie sa ii urmati.
Pentru ca este un spatiu, in general, sezonier nu irositi banii pe constructii complexe, ci pastrati totul redus la functiile minime de care aveti nevoie. Primul pas pe care trebuie sa il faceti este sa incadrati bucataria de vara, mai exact sa construiti structura de lemn pe care veti ridica ulterior zidaria, dupa cum exemplifica imaginea reprezentativa aleasa de noi in deschidere. Folositi scanduri de lemn pentru acest cadru care sa respecte dimensiunile aparatelor electrocasnice pe care le veti folosi in bucataria de vara. Puteti face un cadru pentru fiecare structura separata care sa se plieze fie pe un aparat electrocasnic, fie pe un dulap.

Dupa ce ati construit cadrul de lemn, acoperiti partile laterale cu placaj. Acestea nu vor ramane vizibile, ci sunt folosite doar ca suprafata pe care sa atasati in final elementele finale decorative, precum pietre sau alte optiuni pe care le luati in considerare. Lasati descoperite spatiile unde vor fi introduse aparatele electrocasnice. Acoperiti aceste scanduri cu o pasla care sa protejeze suprafetele de lemn cand veti aplica tencuiala ulterior. Dupa ce ati pus stratul de pasla, asezati o plasa de metal pe deasupra pe care o veti fixa in cuie. Aceasta va avea rolul de a fixa tencuiala pe care o veti aplica la urmatorul pas.

Pe care il veti afla aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu