miercuri, 27 iulie 2016

Impamantarea sau contactul direct al picioarelor cu pamantul – cea mai buna metoda pentru a va incarca trupul cu energie!

Nu prea multi oameni isi dau seama de importanta pasirii pe pamant cu picioarele goale. Chiar simplul act de mers pe jos cu picioarele goale are beneficii imense fata de a purta pantofi cu talpa de cauciuc. Suprafata pamantului contine o cantitate subtila de energie foarte buna pentru sanatate. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa-l atingeti si sa deviniti plini de viata. In filmul documentar “Grounded” sau “Impamantarea”, puteti vedea acest fenomen uimitor care transforma viata oamenilor, ca de exemplu, un barbat care a fost timp de cateva decenii legat de scaunul cu rotile, acum fiind capabil sa mearga din nou.
Chiar si plantele sunt afectate drastic atunci cand sunt indepartate de energia naturala a Terrei. Cu toate acestea, actul de impamantare sau de legare la pamant, asa cum este numit uneori, nu este cu adevarat un fenomen neobisnuit; este de fapt un act natural, pe care, practic, toate vietuitoarele il fac instinctiv.

Corpul dvs are nevoie de conectarea la pamant iar pentru a afla mai multe fa click :aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu