miercuri, 27 iulie 2016

Impamantarea, conectarea la energia Pamantului




Natura a reprezentat dintotdeauna ajutorul nostru de nadejde, oferindu-ne hrana, adapost, posibilitatea de a evolua si de a ne implini spiritual, de a cunoaste si de a descoperi toate binefacerile sale. Pamantul este casa noastra, locul in care ne-am nascut si am invatat sa devenim oameni, sa interactionam cu semenii nostri si sa stabilim diferite legaturi cu acestia. Tendinta omului modern a fost aceea de indepartare de natura si, implicit, de energia Pamantului, de acea forta invizibila care ne tine in viata si ne pazeste de pericole. In incercarea de a transforma tot ce este natural, am fost acaparati de tehnologie si am uitat de faptul ca esenta noastra este data de legatura profunda pe care o avem cu teluricul.

   In trecut, oamenii simpli aveau o relatie stransa cu tot ceea ce insemna natura. Acestia erau constienti de importanta existentei lor intr-un anumit spatiu, erau legati de traditie, de familie si strabuni si multumeau in fiecare clipa pentru tot ce le oferea viata. Oamenii mergeau desculti, fiind astfel mai aproape de energia vitala transmisa de Pamant. Se conectau in acest mod la energia telurica, la frecventele pamantului, fiind mai sanatosi si mai plini de energie. Omul modern a uitat ce reprezinta aceasta conexiune si ce beneficii poate avea asupra starii de sanatate, dar si asupra psihicului nostru. Suntem „bombardati” in fiecare zi de radiatii electromagnetice care perturba ritmul biologic al organismului, traim cea mai mare parte a zilei in cladiri, in birouri si petrecem tot mai putin timp in natura. Nu sesizam consecintele acestui stil de viata, deoarece ne-am obisnuit cu el si il percepem ca pe ceva firesc, natural. Ne mintim singuri. Nu exista nimic mai artificial decat viata haotica pe care o avem in prezent. Si chiar daca nu putem face mare lucru pentru a schimba radical acest drum pe care il parcurgem constant, putem incerca sa imbunatatim calitatea vietii noastre prin intoarcerea la natura si prin conectarea la frecventele Pamantului, fie si pentru cateva clipe, atunci cand timpul ne permite. Un gest aparent banal ne poate schimba intreaga perspectiva asupra vietii.
    In medicina alternativa se vorbeste de foarte mult timp despre „impamantare”. S-au facut numeroase studii si cercetari care au scos in evidenta importanta contactului cu energiile pamantului si beneficiile sale asupra sanatatii noastre. Dr. James Oschman a studiat „medicina energetica” si a publicat lucrari si articole relevante care au demonstrat rolul impamantarii in procesele de vindecare, analizand principiile energiei care vindeca. David Wolfe, specialist in medicina alternativa si sustinator al procesului de impamantare, considera ca energia pe care Pamantul ne-o transmite ne ofera o stare de echilibru si reprezinta cea mai puternica sursa de antioxidanti naturali. In momentul in care suntem conectati cu Pamantul (planeta Pamant), ne aflam in contact cu orice fiinta vie conectata la fortele telurice in acel moment (animale, plante, oameni din capatul celalalt al lumii). Cea mai simpla modalitate de a realiza aceasta conexiune este sa stam cu talpile goale pe pamant, in iarba sau aproape de o sursa de apa (mare, ocean) si urmarind sa fim cat mai constienti de aceasta, deoarece, in acest mod, se realizeaza transferul de electroni liberi din pamant in corp. Pielea este un conductor foarte bun ce permite realizarea acestui transfer la nivel energetic. Dr. Oschman a explicat cum functioneaza impamantarea in cazul afectiunilor si in ce mod poate accelera procesele naturale de vindecare. Atunci cand ne lovim, este indicat sa stam cu picioarele goale pe pamant. Electronii vor migra in corpul nostru si se vor raspandi prin tesuturi, reducand inflamatia si durerea. Beneficiile acestui tratament simplu si natural nu se opresc aici, dar trebuie sa tinem cont de cateva recomandari. Incaltamintea functioneaza ca un izolator electric. Din acest motiv, nu trebuie sa purtam pantofi sau orice alt tip de incaltaminte atunci cand vrem sa ne conectam la energia telurica. De asemenea, este necesar sa tinem cont de suprafata pe care se realizeaza aceasta conexiune. Impamantarea trebuie facuta in natura, nisipul de pe plaja sau iarba umeda fiind doua suprafete ideale. Asfaltul, lemnul sau cauciucul blocheaza transferul energetic.
   Conectarea la energia Pamantului poate duce la o imbunatatire semnificativa a starii de sanatate. S-a constatat ca impamantarea neutralizeaza radicalii liberi si subtiaza sangele, normalizand tensiunea arteriala. In plus, reduce inflamatia si durerea, creste nivelul de energie, accelereaza procesele de vindecare si reduce stresul. O plimbare in natura sau in curtea bunicilor ne va ajuta sa ne odihnim mai bine si sa ne echilibram emotional si spiritual. Aceasta tehnica reprezinta cea mai simpla modalitate de a petrece mai mult timp alaturi de cei dragi si de a ramane conectati la energia esentiala transmisa de Pamant.
 

Sursa:ADANTIS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu